čtvrtek 23. ledna 2014

X factor: Kdy začne natáčení a uhodnete, kdo usedne v porotě?

Zatímco Hlas Česko Slovenska už všechny své trumfy dávno vytasil, X factor si dává na čas. Ale jen zdánlivě a my pro vás máme nejžhavější informace ze zákulisí, které jsou na rozdíl od informací špatně informované konkurence zaučeně pravdivé. Připraveni? Jdeme na to.

Přestože česká část castingů před producenty do X factoru proběhla tento víkend, natáčení před porotou proběhne už velmi záhy a to od 3. února v Bratislavě. Pokud jste castingy propásli a chcete se přihlásit, ještě stále máte možnost - stačí vyplnit formulář a přiložit zvukovou nebo videonahrávku. Pospěšte si ale, času už je málo.

Mimochodem, zajímavostí je, že kromě nesmrtelných klasik se letos mezi nejčastěji zpívané písně na castingu zařadila nově i česká Cesta skupiny Kryštof a Tomáše Kluse. 

Nejžjavější otázkou samozřejmě je, kdo zasedne v porotě. To vám samozřejmě nepozradíme, i když už jména porotců známe, co ale říct můžeme je, že v těchto dnech i vzhledem k blížícímu se natáčení nabírá porota finální obrysy a dolaďují se poslední detaily, takže už brzy se dozvíte všechna jména. Jisté je také to, že většina jmen, která zazněla v bulváru i diskusích byla od začátku zcela mimo. Takže ne, Vojta Dyk nebude v porotě. Ani Tomáš Klus. Ani Lucka Vondráčková. A dokonce ani Ondřej Soukup, protože X factor není SuperStar. Není ale vyloučeno, že se někdo z nich objeví jako hostující poradce v dílech zvaných Judge's Homes.

V porotě zasednou především ,,porotcovsky" nové tváře. Jde ve všech případech stejně jako v případě Celeste Buckingham o výrazné osobnosti s jasnými názory, za které se nestydí, dokáži si za nimi stát i pokud by měly jít proti proudu a jsou připravené za své svěřence skutečně bojovat. Porotci v X factoru schvalují totiž v živých přenosech nejen výběr písní, ale i kostýmů a celkového ladění výpravy a musí být schopni ustát značný tlak od svých kolegů, kteří jim logicky půjdou v některých situacích po krku (resp. jejich svěřencům). I proto tvůrčí tým X factoru vybral osobnosti, které mají dlouholeté zkušenosti, zvládnou takový tlak ustát, jsou kreativní a názorově vzájemně odlišné. Takže... kdo by to tak mohl asi být? Vaše nové tipy?

19 komentářů:

  1. Díky za pohled do zákulisí X Factoru, mohl bych se zeptat, jestli to teda můžete zodpovědět. Kde se v Bratislavě bude casting natáčet? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Viděl bych to na potvrzení spekulací ohledně M. Rupperta. Nicméně si myslím, že tenhle článek, spíše než jako náhled do zákulisí, má spíše nasírací charakter, "aneb víme něco, co vy ne!". Chápu, že nic prozradit nemůžete, nicméně to má pro čtenáře nulovou vypovídací hodnotu a akorát jej tím otrávíte....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naopak já jsem rád, nemohou prozradit kdo tam bude, ale mohou prozradit kdo tam nebude :).

      Vymazat
  3. Uz zase? Neni divu, ze se lidi na tu televizi divaji cim dal tim mene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaký zase? XFactor tu byl naposled před někde osmi lety. Vždyť v bedně pak už jen dávaj samý seriály. Tak si k nim sedni ty nanino a nám nech velký show, který jsou ve světě standardem jako u nás trapný seriály. Některý lidi maj divnej vkus, když je baví odpad a starý nesmysly namísto luxusní velký showky. A ještě to dávaj na internet. Nepochopíš...

      Vymazat
    2. Přesně tak a navíc X Factor v tomto novém československém provedení tu nebyl ještě nikdy. To co tenkrát vysílala Nova byla v podstatě jen taková o něco pestřejší Superstar. Nechápu lidi které tyto pořady nezajímají proč vůbec plýtvají svůj drahocený čas v diskusích aby nám to sdělili když nás zase pro změnu nezajímají jejich názory.

      Vymazat
    3. Náhodou má pravdu. Co v tom jako bude nového kromě toho, že to bude CZ/SK? "Zase" protože mezitím se dál protáčely SuperStars, Talenty, Talentmánie, ....o čem to jako bude? Zase tam někdo božsky zazpívá a vyhraje to. Měli by oddělit hudbu a zpěv a ponechat to Idolu/Superstar a ostatní talenty a ty nechat ostatním soutěžím typu XY má talent/X Factor...

      Vymazat
  4. Když už nemůžete prozradit, kdo v porotě usedne, můžete aspoň říct, zda jste s výběrem spokojeni?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ, se jmény jsme spokojeni, všechno se ale ukáže až při natáčení. V Maďarsku vyzkoušeli 20 kombinací poroty v přípravné fázi, než byli spokojení, takže je to velká chemie, ale věříme že česko slovenská kombinace bude fungovat.

      Vymazat
    2. A ty jména se dozvíme už tento týden?

      Vymazat
    3. Tezko rict, to si rozhoduji televize. Nejpozdeji 3.unora to ale praskne:-)

      Vymazat
  5. Mohli byste mi, prosím, povědět více o "Judge's Homes" ?

    Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si tipl, že tam bude Celeste, Rupert, Bílá a Kuly. Na kolik procent jsem se mimo Celeste strefil ?

    OdpovědětVymazat
  7. V tuto chvili tezko rict:-)Tak na 80% mimo.

    OdpovědětVymazat
  8. A co Vladko Dobrovodský?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlado by byl super!!

      Vymazat
    2. Vladko v porotě musí být a já doufám že bude. Bez něj nemá žádná televizní show smysl!

      Vymazat
    3. Ano,Vlado by byl skvělej . ANO Vlado Dobrovodský

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.