středa 29. ledna 2014

X factor exkluzivně: Kdo nebude v porotě?

Natáčení  X factoru vypukne už příští týden. Jména porotců zatím Prima a JOJ stále ještě tají, nám se ale podařilo zjistit několik dalších jmen, která můžeme s přehledem vyřadit ze seznamu. Takže, jste připraveni škrtat?


Na 99% v porotě nezasedne Lucie Bílá ani Jaro Slávik ani Jan Kraus ani Martin Dejdar (a samozřejmě ani Leoš Mareš) - zkrátka nikdo, kdo předtím seděl v porotě Česko Slovensko má talent.

Ze slovenských zpěváků se určitě neobjeví Marika Gombittová (nepřesvědčitelná, vyhýbá se těmto akcím), Ivan Tásler a chybět bude i Kuli, který se často v diskusích objevuje, protože byl součástí upoutávky na castingy X factoru. Vtip je v tom, že tyto upoutávky nikdy nebyly točeny podle klíče ,,kdo by mohl sedět v porotě". Dokonce ani Celeste Buckingham v té době nebyla jako porotkyně vůbec jasná.

Kuli by si jistě místo v porotě zasloužil, porota je ale organismus, kde každá jedna část ovlivňuje zbývající tři. V Maďarsku například testovali porotu téměř 3 měsíce, měli 20 různých verzí poroty, přičemž některé porotce nejprve vyřadili ale do jiné sestavy (finální) je pak zase vrátili. V porotě X factoru budou dvě slovenské zpěvačky (pokud počítáme Celeste jako Slovenku) a podle všeho dva čeští porotci. Což je jeden z důvodů, proč se Kuli ani Ivan Tásler (dvě největší slovenské pěvecké osobnosti posledních let, nepočítáme-li Richarda Müllera) v porotě neobjeví.

Takže můžete tipovat dál:-)

5 komentářů:

  1. Tak Kuliho je škoda :(.
    Nakonec tedy tipuji Celeste, Matěje Ruperta, možná Prachaře a ze slovenských zpěvaček nevím, chtělo by to tam mít někoho vyzrálejšího. Už vidím, jak se někdo 20-25 ujme mentorování kategorie starších ... :D to bude respekt..

    OdpovědětVymazat
  2. Matěj a Jakub jsou stejné typy, takže je jasné, že pokud by byl jeden z nich, nebude druhý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych bral k Matějovi ještě producenta Michala Horáčka.., v superstar se podle mě osvědčil.. :)

      Vymazat
  3. Tak na Panáčkovi už je porota odtajněna... Sisa Sklovská, Ondřej Brzobohatý, Ota Klempíř a Celeste. Za mě epic fail, kromě Celeste. Po oznámení tak hvězdného jména jsem čekal, že ta další budou ještě hvězdnější, ale opak je pravdou. Sisa Sklovská? Jako vážně? Ta pseudohvězdička, která možná pár měsíců před lety někoho zajímala? Hrozný výběr.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.