pátek 29. listopadu 2013

Vítězem poslední řady VyVolených v ČR je historicky první vítěz Vlado Dobrovodský!

Petr Zvěřina to řekl správně. VyVolení jsou Vlado Dobrovodský a Vlado Dobrovodský je show VyVolení. Jedno bez toho druhého pořádně nefunguje. Dnes večer český hlasující národ dokázal, že není jenom závistivý a že umí odměnit člověka, který se dlouhé tři měsíce staral o emoce i zábavu. Bez ohledu na to, že už jednou vyhrál.


Vladko Dobrovodský je tak vítězem poslední série VyVolených v Česku a stává se nefalšovanou legendou, protože vůbec poprvé v české televizní historii vyhrál jeden a ten samý hráč nějakou soutěžní show dvakrát.

Celkově se čtvrtá série VyVolených nepovedla a sama televize Prima může být potěšena snad jen z rekordních podílů pro Primu Love a z rekordů na internetu. Přesto to nakonec skončilo tak, jak mělo. Přes všechny pod nohy hozené klacky došel Vlado do cíle a důstojně tak minimálně na pár let uzavírá kontejnerové reality show v Česku.

Na závěr bych vám chtěl i za svého kolegu Jana Lysého poděkovat, že jste s námi o této show diskutovali. Zároveň děkujeme Terezce Pergnerové za to, že zůstala svá a v letošní sérii byla jednou z mála věcí, na které se dalo těšit a spolehnout.

Co říkáte na vítěze? Zasloužil si to Vladko podle vás znovu vyhrát? A co říkáte na celou čtvrtou řadu VyVolených?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.