neděle 23. července 2017

Avengers: Infinity War trailer - Marvel trailer nedal do oběhu a internet si opět poradil sám, podívejte se jak Thanos drtí Thora

Měl to být trailer určený zatím jen fanouškům Comic Conu, ale opravdu si někdo v téhle době myslí, že se mu něco takového podaří udržet pod pokličkou?

Nevím, proč Marvel zvolil svoji strategii zrovna takto, zda chce kolem traileru vytvořit buzz a nevadí mu, že spousta z nás trailer uvidí v šílené kvalitě z leaked videa, ale asi to tak má být - ostatně každý máme volbu a pokud si chcete počkat, je to možnost. Ovládnou se je ale těžké, když z instastories na vás křičí pár zachycených obrázků a výkřiky jak je ten trailer super. Takže tady je - a je samozřejmě super! Marvel možná chtěl, aby vrcholem dne byl Thor - ale podařilo se jen napůl, protože tohle je i v leaked podobě prostě ještě mnohem mnohem silnější materiál. Všichni hrdinové postupně přicházejí na scénu (Strážci Galaxie přitom mají v traileru spoustu prostoru) a nad tím vším ční Thanos jako bůh zkázy. Sranda končí, z tohoto materiálu je zcela jasný rozměr Thanosovy drtivé moci (je to jeho ruka, kdo mačká Thorovu hlavu?), kterou nemohou přežít všichni. Teď jen, aby to bylo co nejdřív na internetu v plné kvalitě a neříznuté šikmo, protože tenhle trailer je mnohem lepší a ukazuje mnohem víc, než bych čekal.

Trailer máme pečlivě zazálohovaný a nejsme určitě sami, takže přestože video asi časem nebude funkční, objeví se další... a další... :-)


Už smazáno, ale tady najdete pod videem v popisku funkční link na jeden OneDrive.
další varianta https://streamable.com/adq6i

3 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.