čtvrtek 19. května 2016

Star Trek - seriál představuje své nové logo prvním teaserem! A kdy se bude odehrávat?

Nové posádky. Noví záporáci. Nové světy. Noví hrdinové. To vše slibuje nový teaser, ale ve skutečnosti z toho neuvidíte nic. I tak je tohle video ale pro trekkies povinnost.

Už příští rok přistane na televizních obrazovkách nová posádka Star Treku pod kreativním vedením Bryana Fullera. A bude hodně zajímavé pozorovat, jakým směrem se tvůrci vydají. Fuller má se Star Trekem ohromné zkušenosti, svoji scenáristickou kariéru u něj kdysi začínal.

Zatím nepotvrzené spekulace ze serveru Birth.Movies.Death  mluví o tom, že seriál by měl být zasazen do původního prvního Star Trek časoprostoru - to znamená, že se bude odehrávat v době před Star Trek: Next Generation a nebude se odehrávat ve světě, který stvořil ve filmech J. J. Abrams. Jinými slovy, bude se navazovat na úplné kořeny a děj by se mohl odehrávat v období krátce po filmovém Star Trek VI: Neobjevená země.

Mluví se také o tom, že by snad mohlo jít o antologii příběhů, kdy se každá série bude odehrávat v jiném období, všechno jsou to ale zatím spíš drby, které se mohou- ale také nemusí potvrdit. Zasazení do původního období Star Treku by mě ale jako fanouška, který právě na klasickém prvním seriálu vyrostl, potěšilo. I když by se děj dost možná odehrával na jiné lodi, což je další z nepotvrzených zpráv.

6 komentářů:

  1. Nekonečný vesmír...
    Toto jsou cesty hvězdné lodi Enterprise, jenž se znovu a znovu vydává za poznáním tajemných nových světů, hledat nové formy života a nové civilizace...
    Odvážně se pouští tam, kam se dosud nikdo nevydal

    A to je přesně ten důvod proč to bude stát za hovno. Původní Star Trek je prostě starý a taky tak vypadá jde postupně dál a vyvijí se technologie nepřátele a tak dále a to je tak skvělé jak jdou stále kupředu jak se musí stále zlepšovat aby obstáli proti novým a horším nepřátelům. Co mně má jako vzrušit na boji z klingony když vím jak dopadne? HOVNO!!!! A co udělají ti blbci přesný opak toho Odvážně se pouští tam, kam se dosud nikdo nevydal Poslední seriál Star Trek: Enterprise stál za hovno hlavně kvůli tomu že najednou byl ve staré době ale moderní jako prase proti původnímu seriálu dizajn a vše okolo moderní loď vypadala jako poslední výkřik techniky lepší jak ty o mnoho generací později atd. Člověk prostě věděl jak federace dávno dopadla a neměl žádné obavy o to co se stane protože at se stane cojkoli tak to stejně spěje ke konci co známe. No a nakonec to posere nejvíc ten čurák Bay a celé universum poslal do kytek tim svým podělaným remakem který stal za hovho a druhý tomu nasadil ještě vetší korunu. Pokud Stár Trek nepojede v původním universu a nebude se vyvíjet dál do budoucnosti co nikdo nezná tak prostě skončí.

    OdpovědětVymazat
  2. Připadá mi to přesně jak Spiderman má spoustu komiksů spoustu nepřátel ale my budeme pokaždé sledovat jen to jak ho kousne pavouk a šije si první trapný oblek by mne zajímalo kolikrát to ještě uvidím na jiný způsob?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo nakonec příjde Bay udělá skvělou změnu kvůli rasismu bude Spidy adoptovaný černoch kterého se ujala hatefree rodinka zabijou tetičku místo strýčka stejně má masku ale ta černá tlama bude strašně cool.

      Vymazat
    2. To by zas tak originalni Bay nebyl, cerny Spiderman uz existuje a dlouho se mluvilo o tom, ze by se mohl objevit v novem filmu. Nakonec jsme dostali Hollanda, takze to dopadlo jeste hur :)

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.