sobota 8. srpna 2015

Batman: Dva plánované filmy Bena Afflecka se odsouvají, přednost má Netopýří muž

Chystané projekty Bena Afflecka mají smůlu.

Obsazení Bena do role Bruce Waynea/Batmana vyvolalo, jak už to u proslulých postav bývá "dobrým" zvykem, pořádný poprask. Mnoho lidí prostě odmítalo přijmout fakt, že by Affleck měl ztvárnit legendárního bojovníka se zločinem a jasnovidecky tvrdilo, že to nemůže dopadnout dobře.

Ale minimálně podle zástupců Warner Bros. se mýlili, protože reakce na Affleckův výkon jsou prý velmi pozitivní. Tak pozitivní, že se společnost rozhodla odsunout dva Benovy plánované projekty, které vznikají pod její hlavičkou. Důvod je velmi prozaický, studio chce, aby se herec soustředil hlavně na roli Batmana.

Jeho dvě novinky Live By Night a The Accountant, tak mají pech. První zmíněný film se přesouvá z října 2016 na blíže nespecifikované datum (měl by to ale být někdy v roce 2017). Akční thriller The Accountant má větší štěstí, do kin dorazí v roce 2016. Ovšem, ne v lednu ale až v říjnu.

V Live By Night Ben nejen hraje, ale také se stará o režii. A aby toho neměl málo, píše i scénář. Pro film už byly obsazeny i některé role, ale ani to není dostatečný důvod, aby nebyly zastaveny (nebo zpomaleny) přípravy. Jen pro zajímavost, je to už podruhé, co byla premiéra posunuta. Původně se měla odehrát už v prosinci tohoto roku.

Beník musí nejdříve splnit domácí úkol, tedy napsat scénář (společně s Geoffem Johnsem) k sólovce Batmana a znovu navléknout netopýří kostým pro Justice League, která se začne natáčet na jaře příštího roku.

Jo, holt komiksové blockbustery mají přednost před potencionálními oscarovými hity, kterým Live By Night rozhodně může být. Inspiraci film našel u stejnojmenné knihy od Dennise Lehanea, který za ni obdržel Edgar Award. Příběh je zasazen do dvacátých let minulého století a sleduje počínání mafie v dané době.

Mrzí vás, že Live By Night se zase opozdí nebo jste rádi, že Batman dostane přednost?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.