sobota 27. června 2015

Kráska týdne: Sophie Turner - Nová Jean Grey

A Sansa Stark ze Hry o trůny.

Sophie se narodila 21. února 1996 v britském Northamptonu. Ale brzy se s rodinou přestěhovali do Chestertonu.

K herectví přivedli Sophii její rodiče. A to velmi brzy. Už ve třech letech ji přihlásili do divadelní společnosti Playbox Theathre Company.

Pokud jde o filmové a televizní příležitosti, tak na ty si musela slečna počkat. První televizní roli získala až v roce 2011. Ovšem, trpělivost přinesla své ovoce. Jejím debutem se stal seriál Hra o trůny, ze které se vyklubal obrovský hit.

Sophie ale nezapomínala ani na studium a na place měla učitele, který jí pomáhal s tím, aby nebyla pozadu s učivem. Snaživé to děvče.

Za svůj výkon ve Hře o trůny (kvůli které si přebarvila své blond vlasy) získala nominaci na Young Artist Award.

Natáčení Hry o trůny jí sice zabírá spoustu času, ale objevuje se i v jiných projektech. Například v nezávislém filmu Another Me (2013) nebo akční komedii Barely Lethal (2015). V příštím roce ji pak uvidíme ve dvou zajímavých filmech - Mary Shelley´s Monster a především X-Men: Apocalypse, kde ztvární Jean Grey.

Sophie také namluvila audioknihu The Girl in the Mirror od Leva Grossmana.






3 komentářů:

  1. Nechcete psát taky o mladých hercích? Herečky jsou sice fajn, ale nejsou jediné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prrrrrrrrr ... jen to ne, jeste se koukat na naky hnusny nasteroidovany parky.

      Vymazat
    2. Tak já jsem čtenářka, a taky se musím koukat na slečny (a taky bych je mohla nazvat silikonovými slepicemi - i když z 90% to určitě nebude pravda). Jsme snad všichni fanoušci filmu, tak nevím, proč bychom k sobě nemohli být fér.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.