úterý 5. května 2015

Indiana Jones: Prezidentka Lucasfilmu potvrdila vznik dalšího filmu

Práskání bičem bude pokračovat.

Bylo jen otázkou času, než to bude oficiálně potvrzeno. Indiana Jones je velmi úspěšnou sérií, která celosvětově utržila skoro dvě miliardy dolarů. Niko tak asi nečekal, že téma zůstane dlouho u ledu.

Před nějakou dobou se začalo mluvit o dalším projektu s tím, že by mělo jít o reboot a hlavní role by se mohl ujmout aktuálně hodně žádaný herec Chris Pratt. To sice potvrzeno nebylo, ale prezidentka Lucasfimu Kathleen Kennedy v rozhovoru pro Vanity Fair prozradila, že další film na stříbrné plátno skutečně dorazí.

Není jasné kdy, ale Kennedy potvrdila, že zvěsti o vzniku dalšího filmu jsou pravdivé. Bohužel ale nespecifikovala, kdy by mohlo začít natáčení. Pouze "vyslepičila", že se začíná pracovat na scénáři a zatím probíhají diskuse o tom, jakým směrem by se měl film ubírat (doufejme, že takovým, který nezahrnuje mimozemšťany a létající lednice).

Uvidíme, kdy padne první klapka. Kdo by se vám líbil jako nástupce Harrisona Forda?

7 komentářů:

  1. Ford je Ford ale tak ten Pratt by nebyl špatnou volbou, možná ještě bradley cooper. Když už teda uvažovají jakým směrem to pojmout, tak rozhodně by se s novym mladym Indym meli vrátit zpátky do 30.let a za nepřátele dosadit zase nacisty. Při dobré konstelaci hvězd by taky mohli zadaptovat mojí oblíbenou hru Indiana Jones and the emperors tomb, kde se Indy mimojiné podíval i do Prahy :) čemuž teda ale nedávám šance

    OdpovědětVymazat
  2. Indy a Praha by k sobě seděli jak prdel na hrnec včetně těch nácků.

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu nechápu, proč je Pratt tak milovaný. Po Guardians of Galaxy se rád vyhnu každému filmu, ve kterém hraje.

    Radši bych byl, kdyby by Indiana Jonese pohřbili, ale to s Disney nehrozí. Když bych si musel vybrat herce, tak Chris Pine.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to víš, že jo, co třeba rovnou Owen Wilson :D

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.