čtvrtek 16. října 2014

Suicide Squad: Tvůrci nové týmovky od DC oslovili Ryana Goslinga, Willa Smitha, Toma Hardyho nebo Margot Robbie

Pokud to vyjde, tak půjde o hodně působivě obsazenou podívanou.


Včera Warner Bros. oznámilo, že jedním z jejich chystaných filmů na motivy komiksů od DC bude Sucide Squad, o skupince antihrdinů, která pracuje pro americkou vládu. Také se začalo spekulovat o jejím složení (více zde).

Už víme, že režii dostal na starost David Ayer (Street Kings) a nyní vyšlo najevo, že Warner Bros. oslovilo čtveřici velice zajímavých herců. Máme tu hezouna Ryana Goslinga (kterého prý ale kontaktoval i Marvel kvůli roli v Doctor Strange), nejúspěšnějšího afroamerického herce Willa Smitha, Toma Hardyho (netřeba připomínat, že si v Temný rytíř povstal zahrál postavu Banea a ten v komiksu byl jedním z členů týmu Suicide Squad, ovšem automaticky to nemusí znamenat, že by Hardy ztvárnil stejnou postavu) a Margot Robbie (Vlk z Wall Street). Pokud jsou spekulace o členech týmu pravdivé, tak jediná ženská postava je Vixen, ale Margot by se nám více líbila jako představitelka Killer Frost, která je jednou z nejvýraznějších postav v komiksové předloze. Nebo, pokud bude volání fanoušků vyslyšeno a objeví se postava Harley Quinn, by mohla ztvárnit právě ji.

Asi se nedá počítat s tím, že by to vyšlo a všichni ze zmíněných měli čas se v Suicide Squad objevit, ale kdyby ano, rozhodně by získal film lákavé obsazení.

Premiéra je naplánována na 5.srpna 2016.

Líbilo by se vám takové obsazení?

1 komentářů:

  1. Všechno v pohodě, ale Toma Hardyho bych tam netahal. Chci si jej napořád pamatovat jako výborného Banea z Nolanovy trilogie. Tady by dostal jinou roli a to by nedělalo dobrotu...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.