sobota 15. března 2014

Kráska týdne: Kaley Cuoco - Někdo to rád blond


Než se Kaley stala hlavní ženskou hvězdou veleúspěšného seriálu Teorie velkého třesku, objevila se například v seriálu Čarodějky. Ale právě až zmíněný sitcom o bandičce nerdů a krásné sousedce z ní udělal nejen hereckou hvězdu, ale také sexsymbol.

Přestože rodiče Kaley nepůsobí v showbyznysu (otec je realitní makléř, matka působí v domácnosti), tak nakonec obě jejich dcery stanuly před kamerami. Sestra Kaley Briana je profesionální tanečnicí (ne exotickou :) a dokonce se objevila v pořadu The Voice. V případě Kaley se ale nejdříve zdálo, že se z ní stane profesionální sportovkyně, od tří let se věnovala tenisu a šlo jí to.

Ale když dostala šanci zahrát si ve filmu Virtuozita (1995) využila ji a není překvapením, že se rozhodla věnovat herectví naplno. A tak se v následujících letech začala objevovat v mnoha televizních filmech a seriálech, přestože hlavně v menších rolích. Nevyhýbala se ani nezávislým filmům a často spolupracovala na projektech megaspolečnosti Disney.

Menší zlom přišel díky seriálu Čarodějky, kde si zahrála postavu Billie Jenkins, konkrétně jsme ji mohli vidět v osmé řadě. Uvažovalo se také o spin-offu k seriálu Čarodějky, ve kterém by právě Billie hrála důležitou roli. K tomu ale nakonec nedošlo.

Kaley tak musela čekat do roku 2007, kdy byla obsazena do hlavní ženské role seriálu Teorie velkého třesku. Její servírka Penny, která se nastěhovala do domu, v němž bydlí společně s dvěma fyziky, se v podstatě ihned stala miláčkem publika, díky své roztomilosti, zábavnosti a samozřejmě i vzhledu. Zásluhou seriálu se Kaley nejen zapsala po povědomí diváků, ale také znamenal slušnou finanční injekci pro její účet. Nejdříve si hlavní herečtí představitelé přišli na 60 tisíc dolarů za jednu epizodu, v letech 2010 - 2011 už to bylo 200 tisíc dolarů za jednu epizodu a aktuálně si Kaley, Johnny Galecki a Jim Parsons odnesou za jeden díl 325 tisíc dolarů.

Během natáčení seriálu Kaley připravila pro své kolegy překvapení, když požádala o pomoc svou sestru Brianu a uspořádala takzvaný flash mob (partička lidí zničehonic na veřejnosti předvede nějaké zvláštní představení) v podobě tance na píseň Call Me Maybe a další songy.



Roztomilého vzhledu ve stylu "holka od vedle" si rychle začala všímat různá média a tak se Kaley objevila v přehledu 100 nejvíce sexy žen roku 2005 magazínu FHS a to na 77. místě, v roce 2008 už to bylo 21. místo a v minulém roce skončila na šestce. Maxim ji v roce 2010 zařadil na 28. místo svého přehledu HOT 100, v roce 2011 pak na třináctku.

Jestliže se zaměříme na její osobní život, tak dva roky Kaley chodila s představitelem Leonarda, Johnnym Galecki, což tajili, dokud se nerozešli. V současnosti jsou stále dobrými přáteli (vídat se na natáčení každý den a jít si po krku, to by nebylo asi příjemné, pro 325 tisíc dolarů bychom se také na svou bývalku usmívali a byli na ni hodní :). V roce 2011 se zasnoubila se specialistou na léčbu závislostí Joshem Resnikem, ale v roce 2012 zásnuby zrušili. Chvíli byla Kaley spojována s hezounem Henry Cavillem, ale aktuálně žije s tenistou Ryanem Sweetingem, kterého si také v minulém roce, konkrétně v prosinci, vzala. To jistě ranilo mnoho mužů, kteří o ní snili.

Kromě toho, že Teorie velkého třesku bude na obrazovkách ještě minimálně pár let, což už je jisté nyní, tak uvidíme Kaley ve filmech Author Anymous a to už v dubnu a v roce 2015 si ji pak užijeme v romantické komedii The Wedding Ringer.

Také jste si Penny zamilovali na první pohled nebo není váš typ?





7 komentářů:

  1. Má strašně otravný hlas :D To si k ní pamatuju :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nejspíš budu asi v menšině, ale mě je strašně protivná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V té 4% no :-D

      Vymazat
    2. A nebo to bude tím, že sem snad neviděl žádný díl od začítku do konce.

      Vymazat
  3. V teorii představovala sexsymbol jen pár prvních řad :D to byla taková ta barbiena od naproti z který slintaly :D. Teď tam představuje mužnější role než naše partička nerdů :D chlastá krká a vytahuje z ryb vnitřnosti jako by se nechumelilo :D. Jinak nic proti ní je skvělá :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A čo tak "krásavec týždňa" ? ♥ :D Nebude? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zřejmě ne, nejsme zrovna specialisté na mužskou krásu :D :D.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.