Pages

sobota 12. prosince 2020

Trailer: The Falcon and the Winter Soldier se představují a Marvel nám dává naději


Nikdo neví, jak to v roce 2021 bude s kiny, už nám ale svítá naděje na konci filmového abstinenčního tunelu. Disney a Marvel nám postupně přinesou hromadu Marvel a Star Wars seriálů s filmovými parametry. A už v březnu nás čeká The Falcon and the Winter Soldier. 

Vypadá to jako film, ale je to seriál. Falcon sice není ani zdaleka moje nejoblíbenější postava z Marvel universa, zase je tu ale Sebastian Stan jako Winter Soldier a dohromady  vypadají, že by to mohli coby komiksoví buddies utáhnout. Hodně bude záležet na scénářích, vizuálně je to ale docela nekompromisní akční televizní žranice, kde je například vzdušná honička v kaňonu na úrovni, jakou jsme nedávno viděli v druhé sérii Mandaloriana - a která by se neztratila ani na velkém plátně. Držme sobě i Marvelu palce, ať to dopadne tak dobře, jak to zatím vypadá.

1 komentář:

  1. The SRD grant provides a monthly stipend to eligible individuals and households for a specified period. The amount of the grant and the duration of assistance may vary depending on factors such as the applicant's circumstances and the discretion of the authorities.
    Check SASSA Status

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.