pátek 7. srpna 2015

Útěk z vězení: A je to, Fox objednal další řadu

Vrátí se oba bratři?

Televizní stanice Fox se vrhla na obnovování proslulých hitů. V aktuální chvíli se tvrdě pracuje na dalších dílech Akt X a nepůjde o jedinou oblíbenou podívanou, která dostane nové díly. Společnost dala zelenou také minisérii Útěk z vězení.

Ta bude obsahovat deset epizod a překvapivě se vrátí představitelé obou hlavních rolí, tedy Dominic Purcell i Wentworth Miller.

Šéfka Foxu Dana Walden situaci okomentovala takto:

"Popsala bych to jako částečný sequel. Zaměří se to na postavy několik let po konci poslední sezóny. Bratři se vrátí. Některé ikonické postavy ze seriálu se vrátí. Nevím, zda Paul (Scheuring, výkonný producent a tvůrce, pozn. redakce) přesně tuší, kam se desetidílný příběh vydá, ale určitě se zaměří na některé otázky, které se objevily na konci série." 

Walden samozřejmě reagovala i na překvapení, které se týká návratu některých postav, které, řekněme to "tajemně", neskončily úplně dobře:

"Nebude to ignorovat (Paul Scheuring, pozn. redakce). Dostanete uspokojivou odpověď na to, proč jsou tyhle postavy naživu... Nemyslím, že bude úplně ignorovat to, co se v této epizodě událo, ale to, jak nám to načrtl, bylo logické a uvěřitelné vysvětlení toho, jak to, že jsou tyhle postavy živé a stále se pohybují ve světě ´Útěku z vězení´.

Mimochodem, Scheuring na posledních dvou řadách nepracoval, ale podle Walden je rád, že tentokrát přiloží ruku k dílu:

"Pro Paula je to příležitost odvyprávět příběh o postavách, které vytvořil. Má jasnou představu. Bude to trochu odbočka od toho, kde jsme skončili, ale bude to velmi uspokojivé a zaměřené na určité události. Fanoušci budou jistě nadšení z toho, že uvidí tyhle postavy znovu pohromadě.

Datum premiéry nových díků zatím oznámeno nebylo. Jste rádi, že se jich dočkáme?


5 komentářů:

  1. Tak, a teď ještě Terra Nova a Fringe...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fringe je zakončenej dostatečně ne? Terra Novu bych si dal hned :)

      Vymazat
  2. Některé seriály by měly zůstat už nadobro ležet. Prison Break byl výborný v prvních dvou řadách. Pak ta série šla závratně do kopru. Nejhorší je, že už si ani nepamatuju, jak to skončilo... Co obnoví za rok? LOST?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.