sobota 22. února 2014

Farmář hledá ženu IV: Postřehy z šesté epizody - Pavučiny mezi nohama a tříhodinová cesta pro Kofolu

Farmářka a farmáři konečně přivítali kandidáty na životní lásku ve svých domovech a poprvé je uložili ke spánku. A všichni víme, že to, jak se budete ke svým potencionálním partnerkám/partnerům chovat po první společné noci, je důležité pro vaši další budoucnost. Jak to zvládli naši farmáři? Svérázně, hodně svérázně.

Tedy Jiří se s tím vůbec nepáral. Jelikož mu nebylo dobře, tak se svými nápadnicemi jen přestěhoval lednici ke zdi a pak si zalezl do svého pokoje a zavřel se na devět západů. A dobře udělal, protože bůhví, co by ještě dámy napadlo ve snaze zkulturnit jeho domácnost. Slečny, které toužíte po lásce, dobrá rada, hned druhý den není moudré vrhnout se na předělávání staromládeneckého doupěte svého možná budoucího partnera. My chlapi nejsme nadšení, když si začnete přizpůsobovat vše k obrazu svému hned po první noci. Zkuste to nenápadně a opatrně nebo to může skončit i hůře než jen tím, že se zamkneme do svého "doupěte" a nevystrčíme z něj nos.

Naopak farmářka Zuzana na to šla zhurta a rozhodně se neskrývala před svými nápadníky. Bez váhání je nahnala do práce, aby mohla monitorovat, zda to nejsou flákači. A Martin rozhodně lemra není, dřel jako kůň. Ovšem Hassan a Tomáš, to je trošku něco jiného. Hassan má zřejmě dojem, že je na farmě hlavně na okrasu, takže odhodil svršky a předvedl své ztepilé tělo v tílku a Tomáš se také zrovna nepřetrhl. Zatímco Martin se vrhl na kácení stromů, tak pánové seděli na balících slámy, vyhřívali se na sluníčku a nevázaně konverzovali. A možná se pleteme, ale pokud chceme zaujmout ženu, která celý den tráví prací na farmě, asi na ni nezapůsobíme tím, že budeme leniví jako "prasata". Doporučujeme tak alespoň předstírat, že jsme pracanti. Tomáš s Hassanem to na chvíli zkusili, když se vrhli na skládání dřeva, ale jelikož to, co vybudovali, nevypadalo zrovna nejstabilněji, tak tím u Zuzany ještě více klesnuli. Takže možná udělali lépe, když se flákali a do ničeho se nehnali.

Pohodička, klídeček

Po první noci není vůbec špatný nápad nechat protějšek odpočinout si. To udělal i farmář Petr, který sice poslal dvě své nápadnice do obchodu (v autě, k jehož nastartování potřebujete pětiset stránkový manuál) a jednu nechal chvíli kydat hnůj, ale potom už dámy nechal relaxovat a nejdříve je vzal k vodě, kde se Kateřina a Renata rády vyčvachtaly, ale Petrova favoritka Kamila dělala ofuky, že je vodička moc studená. Dobrá taktika, chlapi mají rádi upejpavé princezny, o tom není pochyb. Následně vyrazila čtveřice na vesnickou pouť (tím je míněn jeden kolotoč a oheň), kde samozřejmě nalili do svých vyschlých hrdel pár studených piveček, pak se svezli na dětském kolotoči a následně se vrhli na tanec (nebo dostali záchvat, těžko říct) a Kateřina se navíc rozhodla, že Petra oslní svým andělským hlasem, čapla do ruky mikrofon a zapěla mu song, u kterého jistě ukápla nejedna slza. Překvapivě to Kátě docela šlo, ale občas tak tlačila na pilu, že to vypadalo spíše jako náběh na zvracení než na vrchol jejího vystoupení.

Farmáři Pavlovi nikdo nezpíval. Ba právě naopak, spíše spílal. A není divu. Pokud si někoho pozvete domů, pak ho vezmete na nákupy a najednou zmizíte a necháte dvě vyděšené dámy v cizí vesnici samotné, zrovna gentlemansky to nepůsobí. Naštěstí se vlasatý Pavel najednou zjevil odnikud a ženštiny mohly být na chvíli klidné. Ovšem, když se všichni vrátili zpět domů, tak přestala fungovat elektřina. Pavel se navíc rozhodl, že skočí svým spolubydlícím pro Kofolu a tak je nechal v domě, ve kterém nebylo možné rozsvítit, nevysvětlil jim, jak si mohou ohřát vodu, aby se mohli vysprchovat a onu Kofolu (místo které přinesl pivo) sháněl tři hodiny (= seděl v hospodě u zlatavého moku). A slečny to pochopitelně naštvalo. Když se tedy Pavel konečně vrátil a pokusil se je (neúspěšně) uklidnit brambůrkami a čokoládou, dočkal se intenzivní přednášky o tom, že není úplně nejvhodnější zmizet na pár hodin bez vysvětlení a nechat dámy v cizím prostředí. Něco na tom asi bude.

Ale přestože Pavel dostal za uši, nejhůře na tom je Josef, který neprozřetelně pozval na farmu velmi expresivní Katarínu. Ta si ihned po probuzení stěžovala na to, že její kolegyně Libuše chrápe, pak si stěžovala, protože Libuše upozornila na pavučiny ve chlívě, pak si stěžovala, když je Pavel poslal na houby, pak si stěžovala, když jí Libuše vyhodila houbu, která byla červivá (zřejmě to považovala za snahu sabotovat její osobu, protože kdyby se před Pavlem zjevila s pořádným hřibem v ruce, ihned by se do ní zamiloval), pak si stěžovala, že jí Libuše málem vypíchla oko větví.... Nejsme specialisté na vztahy, ale neznáme moc lidí, kteří se do někoho zakoukají, protože pořád peskuje. Ale třeba se pleteme, možná je to sexy, kdoví. Ovšem, abychom byli fér, Pepa občas také nevypouští z úst úplně vhodné fráze. Například, když Kataríně naznačil, že je možné, že její intimní oblast je plná pavučin, to není úplně typická lichotka, kterou si získáte něčí srdce. Poslední rada pro dnešní den tedy zní, po první společné noci volte vhodná slova.

Který farmář na to jde dle vás nejlépe?

Zdroj úvodního obrázku: iprima.cz

3 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.